De leukste activiteiten bij jou in de buurt!

Leuke activiteiten adresoverzicht: 8

Waterland Neeltje Jans, Vrouwenpolder

Zwembad en Speeltuin Aardenburg, Aardenburg
Zwemmen en een speeltuin een zandbak en een speelweide een peuterbad en grote bad met glijbaantjes allemaal in de buitenlucht. Heerlijk geni... lees meer

Zwemparadijs De Parel, Domburg

Vrijburgbad, Vlissingen

Zwemparadijs Scheldorado, Terneuzen

Sportpunt Zeeland, Goes

Zwembad De Inkel, Kruiningen

Speeltuin Meiveld, Middelburg
Een leuke speeltuin met een kleuterbadje. Vele toestellen die in elke speeltuin thuishoren zoals schommels, glijbanen, wip, zandbak, klimtoe... lees meer

1

Zwemmen in Zeeland

Lekker buiten zwemmen in Zeeland zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle zwe...

Lekker buiten zwemmen in Zeeland zit er niet meer in. In de herfst en winter kunt u gelukkig wel altijd terecht in een zwembad bij u in de buurt.

Hallo allemaal. 

Welkom op de zwem pagina van 2Blocal. Hier vindt u alle zwemlocaties in Nederland (exclusief de Noordzeekust). Wat is er nu leuker dan op een hete zomerse dag heerlijk met of in het water spelen. Verkoelend zo wie zo maar, het is ook erg goed voor ze. Kinderen worden zo water vrij en leren dat het leuk is. Niet alleen dat het is een erg goede vorm van bewegen. Alle spiergroepen worden ervoor gebruikt. Ideaal dus voor de steeds dikker wordende jeugd. Wonend in dit kauwde kikkerland met zijn enorme hoeveelheid water is het zeer verstanding kinderen te leren zwemmen. We bieden daarom alle plekken in Nederland waar dat mogelijk is. En waar u ook recreatief lekker in het water kunt spelen.

Mocht u dan een zwembad of recreatie plas missen laat het ons weten en we zullen hem zo spoedig mogelijk online opnemen.

lees meer

Uw advertentie hier?
Meer informatie »